Praktik

Hej, vi har praktik i veckan och nästa vecka. Blev placerad på Coop men har fixat så jag ska få vara på Lindex nästa vecka så i morgon gör jag min sista dag på Coop.

For på ishallen igår kväll med Linnea för att kolla på LSK – SIK där Pontus och min bror skulle möta varann (båda målvakter) men Marcus fick inte spela pga att dom fått fel information om vissa saker. Blev så **** förbannad och ledsen för jag hade verkligen sett framemot att se dom spela mot varann, men men. Pontus fyllde även år så passade på att gratta honom lite snabbt efter matchen innan han skulle hem igen. Kändes lite annorlunda att träffa han mitt i veckan eftersom det aldrig hänt förut när vi inte bor i samma stad men det var himla skönt!

IMG_1141

Categorized in: Life

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *