Hemma helg

Hej, denna helg har jag spenderat hemma vilket känns skönt även fast jag vill gosa med mitt hjärta. Har ständigt ont i huvudet så måste prata med någon läkare snart.

Går kvällen spenderade jag med mamma, vi bakade småkakor och jag började på ett pepparkakshus bara för jag hade lite att göra och sedan såg vi idol och bara mådde. Idag gjorde jag klart pepparkakshuset, blev dock inte riktigt som jag tänkte mig, haha.

Har även satt mig och gjort en liten önskelista och har även hunnit fixa några julklappar idag. Känns sjukt bra att börja i tid så man slipper stressa i sista sekund, då dessutom det mesta är slut! I morgon ska vi ta fram resten av julpyntet som vi började med idag, så i år är vi inte i sista sekund med de heller. Det flyter på nu! 😉

Processed with VSCOcam with f2 preset

Categorized in: Life

2 thoughts on “Hemma helg

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *