En av mina drömmar – Stockholm

Åh vad jag saknar Stockholm… Den staden är så himla underbar. Tittade igenom lite bilder sedan jag var där senast, vilket var första gången också haha. 😉

Men hur som helst mår jag så himla bra av att vara där, bara gå omkring på alla gator, åka tunnelbana, sätta sig på ett mysigt fik, vara på grönan på sommaren och allt det där. Det finns så himla mycket man kan göra där, utbudet på allt är så mycket mer. Jag är nog en lite mer storstads tjej, tycker det är så himla mysigt att vara i stora städer.

Visst älskar jag Lycksele, jag har liksom alltid bott här. Jag kommer sakna det och alla nära när dagen är inne, men jag vet att jag kommer lyckats komma upp flera gånger om året så ofta det går. Vill jag så kan jag. Tror det skrämmer mig lite att tänka tanken att flytta hemifrån så småningom, och dessutom när man vill flytta så långt bort när man alltid varit upp i sin familj och när man varit nära på förlora både mamma och pappa, tror det blir extra känsligt då. Men sådant kan inte heller stoppa en från att göra det man vill. Så när jag får möjlighet när jag blir äldre så kommer jag mest troligt att flytta dit. Det är väl en av de drömmar jag har att förverkliga. 😀

Sitter nu och kollar på resor, så billigt som möjligt. I maj åker nog jag och en vän dit i 5 dagar, blir grymt! 

PicMonkey CollageBildkälla

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *